Vårt arbete

Vi har samlat in pengar i ca 6 år från nära o kära, mestadels till mediciner, mjölkersättningsmedel, blöjor och leksaker till Barnhemsbarn, och varje år delat ut leksaker på Barnensdag. Vi har jobbat ideellt och betalt allt runtomkring själva. 

När vi efter att ha hjälpt till vid översvämningarna 2011 såg hur många människor det finns som behöver hjälp för att kunna komma tillbaka till ett normalt liv bestämde vi oss för att starta en fond när vi kom tillbaka till Sverige och det är det arbetet som nu pågår för att vi på nytt ska kunna åka dit och denna gång förhoppningsvis kunna hjälpa fler och känna att vi gör mer skillnad än vad vi två kan göra på egen hand.

De viktigaste att vi själva är i spetsen för hjälparbetet.

Vi brinner för att barnen skall få gå i skolan och få en ordentlig utbildning, vi har varit och tittat på många skolor i norra Thailand och det är mycket hjälp som eleverna behöver. Skolpacket delade vi ut 2013 200st, och 2014 har vi delat ut 400st se bilder .

En stående punkt är läromedel som oftast eleverna själva måste köpa, skolorna har lite böcker till eleverna,

Så snälla ni som älskar att hjälpa, tro på vår ide och skänk en slant till barnen i norra Thailand

MSJ Fonden hjälper till vid olika projekt stora som små, ibland projekt med familjesituation, utbildningsmaterial, skoluniformer, till att gå samman med större organisationer som vid översvämningen 2011. Vi samlar in pengar och köper saker till Barnens dag. Om ni skänker pengar till vår organisation kommer ni att få fortlöpande beskrivning på vad pengarna går till.

Vi vill hjälpa utsatta människor med lite omtanke, framtidstro och konkreta handlande

 

 Om ni vill se mera bilder

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)